نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

حماس، یک پهپاد رژیم صهیونیستی را به کنترل درآورد

حماس، یک پهپاد رژیم صهیونیستی را به کنترل درآورد «القسام»، شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد رزمندگان این گروه یک پهپاد ارتش رژیم صهیونیستی را در حال جمع‌آوری اطلاعات از شرق غزه تحت کنترل خود درآورده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۸ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 15
کد خبر: ۱۹۹۶۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، «کتائب عزالدین القسام» شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، ظهر امروز (سه‌شنبه)، اعلام کرد، رزمندگان این گروه موفق شده‌اند یک پهپاد رژیم صهیونیستی را تحت کنترل خود در آوردند.

 

کتائب القسام خبر داد که این پهپاد از نوع «اوربیتر k1» بوده و شامگاه دوشنبه نیروهای مقاومت آن را در شرق غزه تحت کنترل خود درآورده‌اند.

 

این گروه مقاومت در ادامه اشاره کرد این پرنده بدون‌سرنشین در حال انجام یک مأموریت شناسایی خصمانه در حریم هوایی شرق غزه بود که تحت کنترل رزمندگان مقاومت درآمد.

 

کتائب القسام در فایل ویدئویی که از این پهپاد منتشر کرده، اعلام کرد ضمن جمع‌‌آوری اطلاعات از این پرنده برای ترور و حملات انتحاری استفاده می‌شود.

 

نیروهای مقاومت فلسطین در ماه‌های گذشته چند پهپاد رژیم صهیونیستی را در کرانه باختری و غزه سرنگون کردند. در جریان تجاوز همه‌جانبه رژیم صهیونیستی در تیرماه سال جاری به شهر جنین در شمال کرانه باختری نیروهای مقاومت چند پهپاد رژیم صهیونیستی را ساقط کردند.

 

رژیم صهیونیستی اواسط تیرماه رزمندگان جنبش جهاد اسلامی فلسطین را در شهر جنین تحت محاصره خود درآورد تا آن‌ها را ترور کند. رزمندگان مقاومت طی این حمله دست‌کم سه پهپاد رژیم صهیونیستی را ساقط کردند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار